LPG Vartalon Kiinteytyshoito

Lipomassage hoidot ovat rasvakudoksen stimulointia rasvakertymien irrottamiseksi. Hoito saa aikaan biokemiallisen reaktion ihon pinnalla. Tämä stimuloi rasvan tukikudossoluja ja käynnistää paikallisen rasvanpoistumisen ja selluliitin vähenemisen. Näin saadaan hoidettua kohdistetuilta alueilta sitkeässä olevaa rasvaa, joka ei lähde laihdutuksen tai liikunnan avulla.

Meillä jokaisen asiakkaan arvioi fysioterapeutti ja hoidot suunnitellaan asiakkaille omien tarpeiden mukaisesti.

Näyttökuva 2016-05-13 kello 20.57.45

Asiakkaallamme Suvilla oli näkyvämpää selluliittiä alakropan alueella ja toivoi myös kiinteytystä. Suville tehtiin yhteensä 12 hoitoa tiiviimpänä jaksona ja hän jatkaa käyntiä n. kerran kk tulosten edistämiseksi ja ylläpitämiseksi.

IMG_3643

Suvin kommentit: ”Ensimmäisen kerran jälkeen jo ihanan kevyt olo, ihankun joku paine olisi lähtenyt ja kiva kihelmöinti. Jokakerta hoitokin tuntui paremmalta ja joka kerta enemmän tuloksia. Normaali liikunnallakin pääsi tukemaan hyvin hoitotuloksia. Tähän asti saatuihin tuloksiin olen todella tyytyväinen. Huomattava ero ennen hoitoja. Housut menevät paremmin jalkaan, jalkojen turvotus on lähtenyt. Selkeästi kiinteämpi iho. Selluliitti ei enää näy kun seison ja katson jalkoja. Aijon ottaa jatkossa hoitoja kerran tai kaksi kuukaudessa tulosten ylläpitoon.”

IMG_0118
240% lisää kollageenintuotantoa

IMG_0121

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *